Rijbewijs halen

Photo by Patrick Freyer on Unsplash  

RIJBEWIJS HALEN


Het rijden in een automaat is een veilige en toekomstgerichte keuze. 

Maak een groene start op weg naar je rijbewijs met onze electrische wagen

"Wil je graag leren rijden met de auto van de toekomst? Kies dan voor rijlessen met onze elektrische auto!


Met onze elektrische auto's leer je niet alleen hoe je veilig en efficiënt kunt rijden, maar je leert ook hoe je een bijdrage kunt leveren aan een schonere wereld.


Onze auto's zijn namelijk volledig elektrisch, waardoor er geen uitstoot van schadelijke stoffen is.


Daarnaast zijn elektrische auto's stil en hebben ze een soepele acceleratie, waardoor je rijervaring comfortabeler is.


Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op het rijexamen en dat je zelfverzekerd de weg op gaat met je elektrische auto.


"En dat is nog niet alles! Onze elektrische auto's zijn namelijk uitgerust met de modernste rijhulpsystemen (Adas).

Deze systemen helpen je om veiliger te rijden door bijvoorbeeld automatisch te remmen bij een dreigende aanrijding, houden je snelheid in de gaten en geven je waarschuwingen voor bijvoorbeeld verkeersborden.


Tijdens je rijlessen leer je niet alleen hoe je deze systemen kunt gebruiken, maar ook hoe je deze kunt vertrouwen en gebruiken in verschillende verkeerssituaties.


Deze systemen zijn een belangrijk onderdeel van de toekomst van het rijden en zullen zeker van pas komen tijdens je verdere rijervaring.

Let wel: wie in België een rijbewijs heeft voor een automaat, mag niet rijden met een schakelauto. Voor wie toch nog zou willen overstappen naar een handbak, is een automaatrijbewijs wel het ideale opstapje. Je hebt immers al rijervaring en verkeersinzicht. Je hoeft dan ook enkel maar het praktische examen te doen, niet het theoretische.


Voor de lessen gebruiken we de gloednieuwe MG4 met veel veiligheidsopties (MG Pilot) , die het rijden zoveel gemakkelijker maken. Op die manier kunnen we ons concentreren op verkeersinzicht, en minder op het technische aspect. Want anticiperen op en omgaan met fouten van andere weggebruikers wordt steeds belangrijker in ons drukke verkeer. Daar op een rustige, gecontroleerde manier mee leren omgaan, is van essentieel belang.

Photo by Manuel Boxler on Unsplash

Wens je je in te schrijven bij Automaatrijschool by Rijschool NR voor het volgen van rijlessen met automaat, gebruik dan deze link naar het inschrijvingsformulier.  Rijschool NR neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de lessen af te spreken