Rijbewijs halen

Photo by Patrick Freyer on Unsplash  

RIJBEWIJS HALEN


Het rijden in een automaat is een veilige en toekomstgerichte keuze. 

Neem rijlessen in een automaat

Leren rijden in een automaat is kiezen voor relax, veilig en vlot rijden.


Leren rijden in een automaat is rustig cruisen door ons hectische verkeer.


Leren rijden in een automaat betekent sneller slagen voor je rijexamen, omdat je meer oog hebt voor de weg, en minder worstelt met de rijtechniek.


Leren rijden in een automaat betekent jezelf veel gedoe (en geld) besparen, omdat je geen voorbijgestreefde techniek onder de knie moet krijgen.  

 

Om al deze redenen focust Rijschool NR zich vanaf nu enkel op rijlessen met een automaat. Met de volgende specialisaties:


- Het behalen van een rijbewijs voor een automaat


- Begeleiding van mensen met faalangst, verkeersangst, verkeersfobie of verkeerstrauma


- OpfrislessenLet wel: wie in België een rijbewijs heeft voor een automaat, mag niet rijden met een schakelauto. Voor wie toch nog zou willen overstappen naar een handbak, is een automaatrijbewijs wel het ideale opstapje. Je hebt immers al rijervaring en verkeersinzicht. Je hoeft dan ook enkel maar het praktische examen te doen, niet het theoretische.


Voor de lessen gebruiken we een degelijke en betrouwbare Toyota Corolla Hybride met veel veiligheidsopties (Toyota Safety Sense), die het rijden zoveel gemakkelijker maken. Op die manier kunnen we ons concentreren op verkeersinzicht, en minder op het technische aspect. Want anticiperen op en omgaan met fouten van andere weggebruikers wordt steeds belangrijker in ons drukke verkeer. Daar op een rustige, gecontroleerde manier mee leren omgaan, is van essentieel belang.

Photo by Manuel Boxler on Unsplash

Wens je je in te schrijven bij Automaatrijschool by Rijschool NR voor het volgen van rijlessen met automaat, gebruik dan deze link naar het inschrijvingsformulier.  Rijschool NR neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de lessen af te spreken